DS Reclame Open: Shirt wedstrijd

Omdat tijdens het DS Reclame Open ook de tour-de-francs wordt gereden, leek het ons ook wel leuk iets met dat thema te doen. Waarom niet iets doen met de shirts bijvoorbeeld? Daarom kun je tijdens het toernooi strijden om de gele, witte, groene en bolletjes trui. Elke dag wordt het bijgehouden en degene die aan het eind van de week bovenaan staat, wint een leuke prijs. De standen worden tijdens het toernooi, bijgehouden via de site. Hieronder vind je de winnaars terug van 2016

Shirt-geelMeeste 3setters van de week Shirt-bolletjesMeeste sets tegen in de week
Naam Score Naam Score
2016 Remko, Wout  5 2016 Bert  11
Shirt-GroenMeeste gewonnen games van de week. Shirt-witMeeste gewonnen games onder de week door deelnemer onder 30jr
Naam Score Naam Score
2016 Remko 124 2016 Bouke 84