Toegang tot ledenlijst

Met de introductie van de nieuwe site, is de bereikbaarheid van de ledenlijst veranderd. Heb je deze nog niet gevonden, dan volgt hierbij de uitleg.

In de zwarte balk, vind je onder Informatie, de knop Ledenlijst. Als je deze aanklikt, dan word je naar een andere pagina geleid waar je kunt inloggen met je  inloggegevens van de oude site. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je een nieuwe aanvragen. Vervolgens wordt het wachtwoord naar het mailadres gestuurd, waarmee je ook geregistreerd staat voor www.knltb.nl. NB. Op deze site heb je mogelijk een ander wachtwoord. Op zich niet zo handig, maar mogelijk dat dit in de toekomst door de KNLTB gebruikersvriendelijker wordt gemaakt.

Via de link naar de ledenlijst, kun je ook het Afhangbord bekijken. Handig als je wilt tennissen en vlak van tevoren wilt kijken of de banen bezet zijn.

Mocht je liever toch ook een ledenlijst hebben in een excel versie, stuur dan een mailtje naar secretaris@smalhorst.nl, dan krijg je deze retour gemaild.