Bardienst reglement

Regels voor de Bardienst

  • Tijdens bardienst mogen 2 gratis non- alcoholische consumpties gebruikt worden. (Invullen op het witte formulier “activiteit” in de la en dit formulier na afloop van de dienst met het geïncasseerde geld in kluis storten.)
  • Gebruiksaanwijzing pinapparaat ligt onder het pinapparaat. Pinnen heeft voorkeur boven contant betalen.
  • De tarieven van consumpties hangen aan rechterkant boven de bar.
  • In de cv ruimte hangt een sleutel van de meterkast. De meterkast zelf is rechts in de garderobe en hier zit de knop om terrasverwarming aan en uit te zetten.
    De kantinedienst zet de terrasverwarming aan het einde van de dienst uit of eerder als er geen mensen op het terras zitten.
  • Een uur na laatst gespeelde competitiewedstrijd mag de barmedewerker de kantine sluiten.
  • ’s Avonds om half twaalf worden de laatste consumpties verstrekt, zodat kantine om twaalf uur gesloten kan worden.
  • Indien van toepassing moet een uur voordat de frituur aangaat de afzuigkap aangezet worden.
  • De vaatwasser wordt in- en uitgeruimd.
  • Bierglazen gaan niet in de vaatwasser, maar worden in de spoelbak met bierglans gespoeld.
  • Bakjes mayonaise, mosterd, curry e.d eerst met keukenpapier schoonmaken, daarna pas in de afwasmachine.
  • Alle gebruikte apparaten schoonmaken en stekkers van tosti-ijzer, frituur en kookplaatje uit het contact halen.
  • Geen jus of andere vettigheid door de gootsteen of wc spoelen.
  • Bar, keuken en de kantine na gebruik schoonmaken.
  • Koelkasten bijvullen en ‘spiegelen’, dwz. nieuwe flesjes achterin zetten. Eventueel kratten bier uit het voorraadhok naast kleedkamers ophalen en/of lege kratten terugbrengen.
  • Na afloop van de dienst de kantine aanvegen,
  • Afvalbakken legen en voorzien van nieuwe zakken,
  • Het terras opruimen en aanvegen en tafels schoonmaken.
  • Alle kleedkamers controleren, opgeruimd achterlaten en afsluiten.
  • Lampen, radio en tv uitzetten
  • Nogmaals controleren of alle deuren, dus ook de kleedkamers, het magazijn, de daily en de tussendeur afgesloten zijn.

Tot slot:
De sleutel van de kantine weer in het sleutelkastje ophangen en de code erop zetten.

HARTELIJK DANK

No announcement available or all announcement expired.