Baan huren

Tennisbaan huren

Wil je een baan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst.. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld

Leden kunnen een introducee meenemen. Stuur een mail naar de penningmeester met vermelding wanneer je een introducee wilt meenemen. (penningmeester@smalhorst.nl). Het verschuldigde bedrag € 5,- of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 tnv TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introduce pasjes die in de Daily hangt naast het afhangscherm.

Niet leden kunnen een baan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren ( penningmeester@smalhorst.nl). of bellen naar 06-27142960.

Na betaling van de huur en een borg van €20,00 wordt er afgesproken waar je een sleutel van het tenniscomplex en een aantal introduce pasjes kunt ophalen. Na afloop van het spelen moet de sleutel en de introduce pasjes worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Padelbaan huren

Wil je de padelbaan huren, dat kan. Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de padelbaan. Dat is alleen mogelijk als er geen evenementen of padeltrainingen plaatsvinden. 

De baanhuur voor 4 niet-leden is per uur € 20,-. Een racket kan voor € 2,50 geleend worden.

Leden kunnen niet leden meenemen om te padelen. Voor elke introducee moet € 7,50 per uur worden betaald inclusief racket. Je moet een mail naar de penningmeester sturen met vermelding wanneer je wilt padellen en hoeveel introducees je mee wilt nemen (penningmeester@smalhorst.nl). Het verschuldigde bedrag € 7,50 of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 tnv TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introduce pasjes die in de Daily liggen.

Niet leden kunnen de padelbaan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren. ( penningmeester@smalhorst.nl) of bellen naar 06-27142960.

Na betaling van de huur en een borg van €50,00 wordt er afgesproken waar je een sleutel van het tenniscomplex, de padelrackets en een aantal introduce pasjes kunt ophalen. Na afloop van het spelen moet de sleutel, padelrackets en de introduce pasjes worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden. ocke

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.