Baan huren

Tennisbaan huren

Wil je een baan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst. De kosten zijn € 12,50 per uur. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld

Leden kunnen een baan huren door een mail naar de penningmeester te sturen met vermelding wanneer je een baan wilt huren. (penningmeester@smalhorst.nl). Het verschuldigde bedrag € 12,50 of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL64 RABO 0306 5085 24 t.n.v. TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introducé pasjes die in de Daily liggen.

Niet leden kunnen een baan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren. ( penningmeester@smalhorst.nl).

Na betaling van de huur en een borg van €20,00 wordt er afgesproken waar je een sleutel van het tenniscomplex en een aantal introducé pasjes kunt ophalen. Na afloop van het spelen moet de sleutel en de introducé pasjes worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Padelbaan huren

Wil je de padelbaan huren, dat kan. Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de padelbaan. Dat is alleen mogelijk als er geen evenementen of padeltrainingen plaatsvinden.

De baanhuur voor 4 niet-leden is per uur € 20,-. Een racket kan voor € 2,50 geleend worden.

Leden kunnen niet leden meenemen om te padellen. Voor elke introducee moet € 7,50 per uur worden betaald inclusief racket. Je moet een mail naar de penningmeester sturen met vermelding wanneer je een baan wilt huren en hoeveel introducees je mee wilt nemen (penningmeester@smalhorst.nl). Het verschuldigde bedrag € 7,50 of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL64 RABO 0306 5085 24 ten name van TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introducé pasjes die in de Daily liggen.

Niet leden kunnen de padelbaan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren. (penningmeester@smalhorst.nl).,

Na betaling van de huur en een borg van € 50,00 wordt er afgesproken waar je een sleutel van het tenniscomplex, de padelrackets en een aantal introducé pasjes kunt ophalen. Na afloop van het spelen lever je de sleutel, padelrackets en de introducé pasjes in en ontvang je de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Controle rackets
Voor- en achteraf worden de  rackets gecontroleerd. Bij eventuele (nieuwe) schade worden de kosten in rekening gebracht: € 40,00 per racket.

Vragen? Neem telefonisch contact op met Jacobien Stein 06-44294390

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.