Aanmeldingsformulier

Met onderstaande formulier, kun je je aanmelden als lid TC Smalhorst. Heb je eerst vragen, maak dan gebruik van het contactformulier of stuur een mailtje naar info@smalhorst.nl. Het overzicht van lidmaatschappen is HIER te vinden op de site.

Lidmaatschap. Met 1 lidmaatschap, kun je gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen. Het reguliere lidmaatschap van TC Smalhorst loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt elk jaar stilzwijgend met 1 jaar verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per email vóór 1 december van het verenigingsjaar doorgegeven te worden aan de ledenadministratie.

Privacy. TC Smalhorst zal uw privacy respecteren door de door u ingevulde gegevens uitsluitend intern te gebruiken. Uw gegevens zullen worden opgenomen in de ledenadministratie en zijn met geen ander doel dan het ondersteunen van activiteiten die gelet op de doelstelling van de tennisvereniging gebruikelijk zijn.

Incasso. Bij Senioren en Studenten wordt op de 1e werkdag van mei en augustus 50% van de contributie geïnd. Bij junioren en minioren wordt de contributie op de 1e werkdag van mei geïnd, het lesgeld voor de zomerlessen op de 1e werkdag van augustus. De zomerlessen voor senioren worden door de trainer gefactureerd.

Aanmelden voor het lidmaatschap kan via deze LINK.
Dit geldt ook voor de zomer, winter en kennismaking pakketten.