Baan huren

Wilt je af en toe een baan huren, dan kan dat. Ook als je geen lid bent van tennisclub Smalhorst. De kosten zijn € 12,50 per uur. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld

Leden kunnen een baan huren door een mail naar de penningmeester te sturen met vermelding wanneer u een baan wilt huren. (penningmeester@smalhorst.nl). Het verschuldigde bedrag € 12,50 of een veelvoud hiervan moet voor de gereserveerde datum betaald worden op NL 64 RABO 0306 5085 24 tnv TC Smalhorst. Op de afgesproken datum en tijd reserveer je de tennisbaan met je eigen KNLTB pasje en de introduce pasjes die in de Daylie liggen.

Niet leden kunnen een baan huren door een mail te sturen aan de penningmeester om een afspraak te maken wanneer je een baan wilt huren. ( penningmeester@smalhorst.nl). Tevens kun je je bij boekhandel Het Logboek, Brinkstraat 40 Beilen melden. Afgesproken wordt hoeveel banen er gehuurd gaan worden en voor hoelang. Na betaling van de huur en een borg van €20,00 krijgt men een sleutel van het tenniscomplex en een aantal introduce pasjes. Na afloop van het spelen moet de sleutel en de introduce pasjes bij boekhandel Logboek worden ingeleverd en ontvangt men de borg terug. Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Een reactie plaatsen